vineri, 11 iulie 2014

Ratatouille

Ceva yummy,delicios ,sanatos si de vara.
Legume grozave dulcegi invaluite cu arome delicioase de busuioc,usturoi un strop de cimbru .
Ingrediente :

1 vanata potrivita
2 dovlecei cruzi si fara seminte
1 ceapa
1 ardei kapia
2 rosii
1 cutie rosii in bulion
verdeturi italiene
un strop de chili
piper proaspat rasnit
2 catei de usturoi
sare dupa gust
4-5 linguri de ulei


Rosiile din conserva Sun Food se toaca maruntel si se amesteca cu usturoiul pisat,sare ,chili ,piper si verdeturi italiene .Legumele se taie felii ,ceapa julien .ardeii felii maricele .
Punem la fript putin fiecare leguma incepand cu ceapa,aredeiul kapia ,dovleceii si la final vinetele.In timpul frigerii punem cativa stropi de ulei peste legume.Astfel inmuiate sunt si mai dulcegi si mai bune.Nu raman doar fierte la cuptor .


 Asezam straturi legumele intr-o tava.In tava am pus hartie de copt udata putin ca sa nu se arda.Printre legume punem si felii de rosii intregi ,crude.
Dupa ce toate legumele au luat loc frumos in tava le acoperim cu sosul de rosii.
Deja mancarea noastra imprastie o gramada de arome delicioase.
Dam tava la cuptor pentru cca 20 minute sa prinda o crusta frumoasa si apoi putem servii.


 Am reusit sa imi impresionez soacra deci e de bine ,sa incercati si voi nu o sa va para rau .
Asemenea bunatate merita sa fie acum vara in meniul nostru cat mai des  posibil.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...