miercuri, 1 mai 2013

Muschi de porc cu mustar

 8 bucati muschi de porc
 1 lingurita boia dulce
 3 linguri mustar
  sare si piper dupa gust 
1 lingurita verdeturi italiene 
1 lingurita condimente pentru gratar Kotanyi
600 g cartofi fierti cuburi 
600 g ciuperci champinion
1 lingurita condimente pentru legume Kotanyi 
1/2 legatura patrunjel verde
50 g unt 
cateva boabe de coriandru si daca va place ghimbirul pudra sau ras(mie imi place foarte mul t)adaugati o lingurita la carne
Paiem muschiul in felii groase si le condimentam cu boia,verdeturile italiene ,ghimbir si boia dulce .Dupa cca 30 de minute punem muschiul la fript intr-o tigaie antiaderenta ,eu am folosit un wok de ceramica.Lasam bucatile pe fiecare parte cca 1 minut sa faca crusta apoi acoperim putin wok-ul ca sa se inmoaie bine.
Dupa ce frigem carnea in jiul ramas adaugam mustarul si boanele de coriadru .Lasam sosul ptuin pe foc apoi adaugam putina apa si lasam putin la fiert sosu.
Cartofii i fierbem si apoi i potrivim de sare si putin unt apoi presaram patrunjel verde peste ei .Ciupercile se taie felii si le frigem in cele 50 g unt apoi le condimentam cu piper proaspat prajnit si sare .
Servim muchiul alaturi de cartofii si ciupeci  acoperit cu 1-2 linguri de sos.














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...